De kinderboeken

Door de fijne samenwerking met uitgeverij 'Drie Lindes' heb ik een aantal jaren het jaarverslag mogen ontwerpen voor de 'Speelwerkgroep', In 2006 kreeg ik de mooie kans om in het nieuwe ontwerp er een sprookje doorheen te vlechten met mijn eigen verhaal en  illustraties.
Samen hebben we toen de derde prijs gewonnen voor
'Beste Jaarverslag Kinderopvang'.

Naar aanleiding van dit project is er vanaf eind 2007 besloten  aparte boekjes te maken bij het jaarverslag die ik ook maakte en daar natuurlijk ook deze illustraties van het binnenwerk doorheen gebruikte:

'Dobbertje gaat vliegen'
Het jaar daarna: 'Vince en het monster' en als laatste: 'Aylen de wolkenjongen'.


Cover van 'Dobbertje gaat vliegen'
Het eerste verhaal van 'Dobbertje gaat vliegen' heb ik geheel in alle vrijheid bedacht. Dit verhaal gaat over een ooievaar die per ongeluk de baby walvis laat vallen in een vijver in plaats van de zee waar de ouders op hem wachten.... Samenwerking maakt een onmogelijke klus mogelijk.
klik op het beeld voor meer
Cover van 'Vince het monster'

Dit verhaal speelt zich af op de kinderboerderij.
De opdrachtgever wilde aandacht voor dit unieke project waar zij toen mee verbonden waren. Het verhaaltje gaat over het ontdekken van je eigen kracht en mogelijkheden door angst
te overwinnen.
klik op het beeld voor meer


Cover van 'Aylen de wolkenjongen'
Dit verhaal speelt zich af aan de andere kant van de wereld op een eiland. Hier is de zee en het weer heel erg belangrijk voor de bevolking omdat ze afhankelijk zijn van de aanvoer van ver weg. Een jonge knul met de naam Aylen heeft een unieke gave om te helpen bij een groot probleem.
klik op het beeld voor meer