Laat een kunstzinnige illustratie ontwerpen voor uw bedrijf of huis!

Zo kan u samen met mij een unieke sfeer neerzetten die op uw kwaliteiten of vakgebied van toepassing zijn.

Dit hoeft niet alleen een print te zijn op bv handgeschept papier voor een kaart, boek of als schilderij het kan ook op aluminium of acryl worden geprint
of als wandschildering! Het werk kan een hele muur gaan bestrijken voor bijvoorbeeld een ontvangsthal, wachtkamer, kantoor of restaurant,

natuurlijk ook bijzonder in huis. denk aan de woonkamer, keuken maar  ook aan de kinderkamer. Een kunstwerk op maat kan geprint worden op BEHANG!


achtergrond . . .

Na een vooropleiding voor reclame en illustraties ben ik naar de Kunstacademie gegaan in Amsterdam waar ik mij 5 jaar intensief heb mogen bezighouden met tekenen en schilderen. Daarna heb ik diverse jaren heerlijk gewerkt in mijn atelier in Amsterdam in combinatie met het ontwerpen van diverse decors in de theater wereld.
 
Later wilde ik ook een andere kant van mezelf ontwikkelen. Ik heb toen in Haarlem de opleiding ‘digitale vormgeving’ gedaan. Als aanvulling hierop heb ik in Amsterdam een module typografie gevolgd bij de Grafische School. Een stage volgde bij 'Bergmans Packaging Design' waar ik de liefde voor het detail heb geleerd.

Van daar uit heb ik jaren bij verschillende bureaus gewerkt en veel ervaring opgedaan. Ik ben vanaf 2002 zelfstandig ondernemer geworden. Ik hou van afwisselende opdrachten en klanten...  Op deze manier ontstond er ook de ruimte voor mijn vrije werk als kunstenaar.  Juist omdat ik de kunst niet wil belasten met de commercie heb ik op deze manier een goed evenwicht weten te vinden.

Vanaf 2007 heb ik de mooie kans gekregen om naast het ontwerpen van de jaarverslagen van ‘De Speelwerkgroep’ , ook er een kinderboekje bij te mogen bedenken en illustreren voor ‘De Speelwerkgroep’ met als uitgever ‘Drie Lindes’. Wegens succes volgde nog een boekje in 2008 en één in 2009. Creativiteit en variatie alom!

Dit jaarlijks terugkerende verslag is al vele malen genomineerd als ‘Beste jaarverslag van het jaar’ binnen de desbetreffende branche en heeft inmiddels ook een prijs in de wacht gesleept.

Door de jaren heen heb ik voor veel mooie bedrijven mogen werken, o.a. Wieden + Kennedy, Bose, PropertyNL, Godé in Istanbul, CBRE, Dutch FilmWorks en nog vele anderen.


wat doe ik

Inmiddels woon ik alweer enkele jaren in Wijk bij Duurstede met mijn atelier aan huis met in de oude binnenstad een lampenwinkel.

In Amsterdam was ik al met mijn vriend lampen aan het ontwerpen.
Nu staan ze te koop in ‘Mooi Lampje’, samen met veel andere vintage lampjes. Ook hangen daar enkele schilderijen van mijn hand! De werken die er hangen zullen regelmatig gaan wisselen. Uiteraard kan u naar aanleiding van deze website contact met mij opnemen om een werk te komen bekijken op afspraak.

Daarnaast ontwerp ik nog drukwerk en kaarten in opdracht van particulieren of bedrijven. Zo kan ook u in overleg met mij een speciale kaart laten ontwerpen waarin een thema of een situatie precies past bij de gelegenheid. Uiteraard kan ik daar ook een hele persoonlijke illustratie voor maken! Vraag gerust naar de mogelijkheden.